Waarom meedoen? Alle punten op een rijtje.

100 push ups doen klinkt voor velen als een zeer moeilijke, al dan niet onmogelijke opgave. In de praktijk blijkt dit toch aardig mee te vallen en ons push up programma heeft dat keer op keer bewezen. Wij raden je aan om te beginnen en zelf te ontdekken waar je tot in staat bent. EГn ding willen wij je echter op het hart drukken:Geef niet op en houd vol, dat is het belangrijkste.Om je over te halen hebben wij hier de belangrijkste punten verzameld.

Meedoen is absoluut 100% gratis

Wij zullen onder geen enkele omstandigheden geld van je eisen om je programma voort te doen zetten. Het programma is gratis. De site wordt draaiende gehouden door donaties en kan daardoor een gratis service blijven zonder haar bezoekers lastig te vallen met vervelende, schreeuwende reclames.

Push ups doen kost je maar 30 minuten per week

30 minuten per week? Ja, 30 minuten per week. Het programma houdt in dat je 3 dagen in de week 10 minuten push ups doet. 30 minuten per week dus! Later in het programma wordt dit meer dan 10 minuten per keer, maar reken op maximaal ГГn uur per week.Bespaar op dure fitnessapparatuur

Naast dat meedoen op onze site gratis is, heb je geen uitgaven. Het enige wat je nodig hebt is een lichaam om push ups te doen. Heb je een lichaam? Lees dan verder.

Voor mannen Гn vrouwen

Ons programma is zowel effectief voor mannen als vrouwen. Denk je dat het push up programma te zwaar voor je is? Is die ene specifieke dag of week te zwaar en wil het maar niet lukken? Dat is niet erg,

het enige wat wij van je vragen is om vol te houden!

Velen doen langer over het programma dan de voorgeschreven 6 weken. Als een dag of week te zwaar bleek te zijn, doe die dan gewoon opnieuw.

Verbeter je lichaam

Door het doen van push ups train je de spieren in je schouders, rug, borst, triceps en je buik. Wanneer je 6 weken getraind hebt en de beslissende test met succes hebt afgerond, zul je je duidelijk sterker voelen vergeleken met het begin.

Verbeter je conditie

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat het doen van goed uitgevoerde push ups de conditie verbeterd.

Wat losse feitjes

Naast deze punten zorgt opdrukken voor een

grotere spierkracht

wat resulteert in een makkelijkere uitvoering van vele dagelijkse activiteiten. Ook heeft onderzoek aangetoond dat het aangaan en volhouden van fitness programma's (zoals ons push up programma) een

verhoogd zelfvertrouwen

met zich meebrengt. Of mensen het nu weten of niet, jij weet waar je mee bezig bent en dat is vaak al genoeg om je zelfvertrouwen een significante boost te geven.